Nieuws

KNHS en Bonfire wedstrijden

Vrijdag 21 juni en zaterdag 22 juni waren de dressuurwedstrijden weer. De sfeer was erg goed en het weer erg aangenaam. De jury was streng maar rechtvaardig en gaf de nodige tips en adviezen voor de ruiters. We feliciteerden ook Carina Hak met het behalen van de Z klasse na 2 goede M2 proeven. Door haar vader en vriend werd dit gevierd door haar in het water te gooien! Heel hartelijk gefeliciteerd Carina! We willen ook alle vrijwilligers weer bedanken en vooral onze sponsor De Graaf Planten en Dieren!

 

Nieuwe sponsor: we zijn zeer verheugd met onze nieuwe sponsor JDU Installatiebedrijf te Krimpen aan de Lek! Het sponsorbord is in de maak.

 

Wil jij ook een les vrijheidsdressuur krijgen van Jesse Drent?

Dat kan! Jesse Drent komt les geven bij PSV de Lekruiters; de datum is zaterdag 8 juni. In groepjes van 3 personen krijg je les in vrijheidsdressuur met je eigen pony of paard.
Het kost € 40,- per persoon.

Opgeven via Whatsapp bij Thea Monhemius op 06-23281059.
Geef je snel, want dit wil je niet missen!
klik ook de LINK

 

 

Informatie Avond: Paardenvoer

Altijd al meer willen weten over paardenvoer: brokken, muesli en diverse ruwvoer. Kom dan maandag  21 januari naar de bijeenkomst in De Ruif. Inloop vanaf 19.30

Graag van te voren aanmelden bij Ellen; 06 282 10384 of email naar wedstrijdsecretariaat@delekruiters.nl

Even Voorstellen

Hallo allemaal,

Mijn naam is Mandy Mijnsbergen ik ben 24 jaar en woon sinds kort samen met mijn vriend in Krimpen aan den IJssel.
Pas geleden ben ik benaderd om de bonfireles op zaterdag ochtend te gaan geven. Daar ben ik mee begonnen en heb ik  tot nu toe al met heel veel plezier gegeven. Ik weet zeker dat dit zo zal blijven!

Ik heb de opleiding paardenhouderij gedaan op het Wellant college in Dordrecht. Daarna ben ik de ORUN basis sport allround gaan volgen, de opleiding tot instructrice en afgerond. Ik heb zelf een welsh A merrie van 10 jaar, Jorja en samen met mijn moeder een KWPN Merrie van 15 jaar, Wicked.
in de toekomst zou ik het leuk vinden om weer een jong paard te kopen waarmee ik wedstrijden kan gaan rijden. 

 

1 december - Sinterklaas op de Lekruiters:

Op zaterdag 1 december vieren we met elkaar het sinterklaas feest in de Ruif zondet de ponies. We zullen spelletjes spelen en Sinterklaas met zijn Pieten komt ook op bezoek. Graag aanmelden bij Thea Monhemius (06 23 28 10 59). Broertjes en zusjes van de leden zijn natuurlijk ook van harte welkom. Bijdrage is 5 euro pp.

ALV

Tijdens een geslaagde ALV, waren we allen blij dat Thea Monhemius en John van Beek zich kandidaat hebben gesteld voor het bestuur en unaniem geaccepteerd zijn. We kijken uit naar een prettige en langdurige samenwerking. John zal zich vooral richten op het mennen en Thea op de jeugdactiviteiten. Marloes Schoonen en Jennifer Verwaal zijn hartelijk bedankt voor het managen van het secretariaat resp. wedstrijdsecretariaat.

Ook zijn we erg blij met de spontaan aangeboden hulp om activiteiten te organiseren: Leona en Corina zullen workshop paardensieraad organiseren! Thea heeft ondersteuning voor de organisatie van de sinterklaas op 1 december.

Jolina de WIlde en Renate Nobel worden hartelij gefeliciteerd met hun 25ste jubileumjaar en zijn in het zonnetje gezet.

 

 

Gevraagd: Bestuursleden

Lijkt het je leuk om deel uit te maken van het bestuur van de Lekruiters, meld je dan voor 5 november aan middels een persoonlijk bericht, mondeline of een mailtje naar secretariaat@delekruiters.nl

We zoeken een secretaris, wedstrijdsecretaris, en een algemeen bestuurslid. Op de ALV van 13 november zullen kandidaat bestuursleden voorgesteld worden.

 

ALV dinsdag 13 november

Op dinsdag 13 november is het weer zo ver! De Algemene Ledenvergadering. Vanaf 19.45 uur staat de koffie klaar en om 20.00 uur begint de vergadering. Maandag 22 oktober heeft de secretaris de agenda alsook de notulen van de vorige ALV gestuurd naar de leden.

 

Garderen 2018

Zaterdag 6 oktober was een prachtige zonnige en warme dag. Het leek wel hoog zomer. De ruiters, de menners, fietsers en wandelaars hebben heel erg genoten van de mooie veluwe en de gezelligheid met elkaar. Zie facebook voor de foto's.

 

LET OP

Donderdagavond 20 september wordt het springparcours voor de Clubkampioenschappen opgebouwd en deze blijft staan tot en met de Clubkampioenschappen op zaterdag 22 september.

 

 

Komt u ook naar de Clubkampioenschappen kijken komende zaterdag - start om 10.45 uur en zondag start om 13.30 uur?

De startlijsten staan bij de wedstrijden.

 

Nieuws van het bestuur - augustus:

De zomervakantie loopt op zijn einde en we hebben nog een paar leuke activiteiten op het programma staan: KNHS / bonfire wedstrijd op 8 sept, de Clubkampioenschappen op 22 en 23 sept, Buitenrit te Garderen op 7 oct. We kijken uit naar een grote opkomst en om er met elkaar weer fijne dagen van te maken. Schrijf je dus gauw in en noteer het in je agenda!

Let op: het reglement van de Clubkampioenschappen is aangepast. De Aad de Vos Trofee wordt nu uitgereikt aan de dressuur ruiter met het hoogste puntenaantal over alle klassen / categorieen. Deze trofee is naast de clubkampioenschapsbeker per onderdeel per klasse.

Oproep voor nieuwe bestuursleden: uit de leden enquete blijkt dat de leden tevreden zijn met de activiteiten die De Lekruiters organiseert. Om dit in de toekomst mogelijk te blijven maken zoeken we nieuwe bestuursleden met name voor het secretariaat, wedstrijdsecretariaat en algemeen bestuurslid. Heb je interesse of wil je meer weten, neem dan contact op met het bestuur en we vertellen je graag over wat het betekend om in het bestuur te zitten.

Denkt u ook nog even aan de klusdienst en laten we allemaal de poep direct opruimen zo houden we de manege schoon en gaat hij langer mee.

Baby Nieuws

In augustus zijn Tijs en Renate de trotse ouders geworden van Jort Visser, geboren 2 augustus alsook Wilco en Sarah de trotse ouders van Maud Scheer geboren op 4 augustus. We wensen hun een fijne kraamtijd en een heel fijne toekomst.

Minimarathon - Men Wedstrijd - 29 juli 2018

De vereniging is verheugd te kunnen melden dat op zondag middag 29 juli de minimarathon voor de menners wordt georganiseerd door de menleden van de vereniging. Geef deze datum door aan de menners in de Krimpenerwaard en verdere omgeving. Inschrijven bij Wil de Jong, tel. 06 - 44 31 69 26 en/of jongwde@chello.nl

DressuurClinic - 23 juni

Afgelopen zaterdag gaf Malene Nootenboom een dressuur clinic aan de diverse deelnemers. Het weer was stralend en de deelnemers waren zeer tevreden met de tips en adviezen. Tijdens de clinic was de progressie al te zien. We wensen de deelnemers succes in het verder werken met deze tips.

Nieuws - Overlijden Balt Oskam:

In het weekend van 2/3 juni, ontvingen we het droevige bericht dat ons erelid Dhr Balt Oskam is overleden. De heer Oskam heeft heel veel voor de vereniging betekend, o.a. als penningmeester, actief lid en mooie verhalen. Hij was dit jaar 40 jaar lid van de vereniging.

Feedback van en over De Lekruiters:Het bestuur wil graag meer inzicht krijgen in de wensen en verwachtingen van haar leden en heeft daarom een korte enquête gemaakt en de link ge-emaild op donderdag 31 mei. Het invullen van de enquête duurt minder dan 5 minuten en de gegevens zullen uiteraard vertrouwelijk behandeld worden. Jouw bijdrage helpt het bestuur verder in het beleid en de activiteiten van De Lekruiters.Wij vragen je vriendelijk om deze enquête in te vullen voor 15 juni 2018.

 Namens het bestuur heel hartelijk bedankt voor je tijd en feedback.

Sponsorkliks: www.sponsorkliks.com

Sponsoring door aankopen bij vele webwinkels via Sponsorkliks en selecteren van PSV De Lekruiters. De kosten van uw aankoop blijven gelijk echter De Lekruiters ontvangt een commmissie. Deel dit met uw familie en vrienden zodat we met elkaar zonder kosten extra inkomsten voor De Lekruiters creeeren. Alvast heel hartelijk bedankt.

Privacy Wetgeving

Het bestuur is druk bezig om aanpassingen te maken zodat ook De Lekruiters voldoet aan de nieuwe privacy wetgeving. We houden u op de hoogte.

Sprookjes Vaardigheidsproef - 2 Juni

Zaterdag 2 juni  organiseren we een  “Sprookjesvaardigheid” voor  alle jeugd ponyruiters in de regio, leden en niet-leden!

Rond 10.00 uur beginnen we met het verkennen van het Sprookjes parcours, aansluitend starten we met de eerste deelnemer. Voor de winnaars zijn er mooie bekers te winnen en alle deelnemers krijgen een leuke herinnering. Voor de mooist geklede sprookjesfiguur is er een leuke prijs te winnen (wel cap op en rijlaarzen aan).

Opgeven kan tot zondag 27 mei bij Ellen Klein, 06-30741981, fredellenklein@hotmail.com

 

Koningsdag: Ringsteken

Volgende week vrijdag, 27 april, is het weer zover! Koningsdag!! En dat betekent ringsteken op de Burgemeester van der Willigenstraat!!

Deelnemen kan met paarden, pony’s en bespannen rijtuigen.
Het is verzamelen voor de Burgemeester van der Willigenstraat 37 om 10.15 uur. Door de deelnemers wordt eerst een presentatieronde gereden.

Er zijn prijzen voor de winnaars en de mooiste combinaties. De prijsuitreiking vindt direct na de wedstrijd plaats op het parcours.

Aanmelden kan alleen op de website van de Oranje Vereniging via www.ov-oranjenassau.nl

Dressuur Clinic - 23 Juni - Grand Prix Amazone Malene Nootenboom

Op zaterdag 23 juni organiseren we een dressuurclinic van Grand Prix amazone Malene Nootenboom! Loop je ergens tegenaan in je trainingen of wil iets speciaals oefenen onder begeleiding van een top amazone, dan is dit je kans!

We beginnen de middag om 13.00 en we trainen in blokken van 45 min. Je kunt in je eentje rijden (€60,- p.p.) of met z'n tweeen (€30,- p.p.).

Opgeven kan door een mailtje te sturen aan secretariaat@delekruiters.nl. Vermeld je naam, de naam van je pony/paard, de klasse waarin je nu rijdt en of je iets in het bijzonder wilt trainen. Je ontvangt dan z.s.m. een bevestiging van je deelname.

 

 

Nog een speciale Ledenactie: 10% korting op paardenvoer bij De Graaff

Het lidmaatschap bij De Lekruiters heeft nog meer voordelen. Handelskwekerij De Graaff, Tiendweg Oost 1 te Lekkerkerk zal alle leden van De Lekruiters vanaf 1 maart 2018 voor de rest van het jaar 10% korting te geven op alle paardenvoer!

Laat wel even via (een printscreen van) MijnKNHS zien dat je lid bent!

Speciale Ledenactie: 10% korting op de onderhoudsbeurt van uw trailer in maart bij Zuidzijde Trailers in Goudriaan!

Het voorjaar komt er weer aan en we gaan weer heerlijk op weg met onze paarden. Buitenritten, wedstrijden, trainingen,... . Omdat we het belangrijk vinden dat onze leden veilig op weg gaan, hebben we een mooie kortingsactie. Als je voor 1 april 2018 je trailer brengt of een afspraak maakt bij Zuidzijde Trailers in Goudriaan, dan ontvang je 10% korting op een Bovag onderhoudsbeurt. Je betaalt dan slechts € 90,- incl. BTW! Niet-leden kunnen gebruik maken van het altijd scherpe tarief van € 100,- incl. BTW. Contactgegevens: Tel: 0183-581287, WhatsApp: 06 519 89 130, email: info@zuidzijdegoudriaan.nl

Neem de flyer mee die naar de leden is gestuurd op 21 feb 2018, door het Lekruiter secretariaat.

 

Meer info over ZuidZijde Trailers is te vinden op www.zuidzijdegoudriaan.nl en op Facebook.

 

We hopen dat we jullie een plezier doen met deze actie en wensen jullie veel veilige kilometers!

 

Klusrooster 2018

Het nieuwe klusrooster van 2018 is weer bekend. Zet de data in je agenda en dan hopen we jullie weer te zien zodat we het Lekruiters terrein en clubgebouw weer laten stralen onder het genot van wat lekkers en gezelligheid.

Buitenrit zondag 22 April - Treekhoeve Leusden

De eerste activiteit voor het nieuwe jaar is gepland! Op zondag 22 april gaan we een prachtige buitenrit maken bij manege De Treekhoeve in Leusden (utrechtse heuvelrug). Je kunt je eigen paard/pony meenemen, maar je kunt er ter plaatse ook een huren. Deze activiteit is voor leden en hun familie / vrienden.

De manege ligt midden in het prachtige natuurgebied Den Treek-Henschoten. Hier kun je heerlijke bosritten maken in het rijk gevarieerde natuurgebied. Er zijn mooie brede paden, spannende kronkelpaadjes en prachtige heidevelden. Meer informatie en het inschrijfformulier zijn door de secretaris verstuurd per email in januari alsook staat op de Activiteiten pagina. Tot ziens in Leusden!

 

 

Hele fijne Kerstdagen en de Allerbeste Wensen voor 2018!!!

We kijken terug op een mooi jubileumjaar waarbij vele activiteiten hebben plaatsgevonden, er weer veel gelachen is en fijn gereden. 

Het bestuur is alweer druk bezig met het jaar 2018 alsook begonnen met het opstellen van een sponsorplan. Heeft u interesse om een bijdrage daarin te hebben, dan horen we het graag.

Verder zullen er ook diverse activiteiten georganiseerd worden en een aantal data zijn al bekend - zie activiteiten agenda

We wensen iedereen een mooi uiteinde toe met familie en vrienden en dat 2018 weer een mooi jaar wordt voor een ieder met veel pony / paard plezier.

 

Sinterklaas / Pieten spellen bij de Lekruiters op zaterdag 2 dec

Kom ook en neem je pony vrienden mee om er een nog gezelligere ochtend van te maken. 

Klik op de link voor meer informatie.

 

Nieuwe Wedstrijd Secretaris

De Lekruiters zijn erg blij met onze nieuwe wedstrijd secretaris Jennifer Verwaal. Hartelijk Welkom en we kijken uit naar een fijne samenwerking en gezeliige wedstrijden.

Marianne Kooijman willen we hartelijk bedanken voor de 7 jaren die ze De Lekruiters heeft ondersteund in het bestuur en wedstrijdsecretariaat - TOP!

 

Kom ook naar de ALV  op dinsdag 14 Nov om 20.00 uur!

 

Fotoboek 2017

Het fotoboek 2017 is weer helemaal bijgewerkt. Veel kijkplezier.

Heb je zelf foto's stuur ze dan naar Ellen via de email; fredellenklein@hotmail.com. Alvast bedankt

 

Winterlesrooster en Garderen - 7 oktober

Allereerst hartelijk gefeliciteerd aan de nieuwe clubkampioenen dressuur, springen, Kur op Muziek, mennen dressuur en mennen vaardigheid!

Het was een zeer geslaagd weekend en we willen alle deelnemers, publiek en de vrijwilligers bedanken voor deelneme, aanwezigheid en ondersteuning.

Vanaf 1 Oktober gaat het winterles rooster weer in. Kom ook gezellig mee naar Garderen op 7oktober; inschrijven bij Teus; voorzitter@delekruiters.nl / 06-10217307

 

Clubkampioenschappen - 23 Sept en (Openbare) Menwedstrijd 24 Sept

Kom ook gezellig kijken op de clubkampioenschappen:

- Zaterdag 23 sept: springen, dressuur en Kur op muziek. Zie de wedstrijden voor de startlijst

- Zondag 24 september: menwedstrijd georganiseerd die ook voor niet-leden is open gesteld. We starten vanaf 13.00 uur met een vaardigheidsproef om te vervolgen met de dressuur.

Zaterdag 26 aug 

De demonstratie van Krista werd met veel belangstelling gevolgd. Het was zeer inspirerend om te zien hoe er ook gereden kan worden.

Daarna werd Ria Nobel in het zonnetje gezet door haar ere lid van De Lekruiters te maken. Dit was een complete verrassing voor haar. Het jubileumblad wer uitgedeeld onder de aanwezigen en het was spoedig stil. Het blad wordt in de loop van de komende weken verspreid aan alle leden, donateurs etc. Onze dank gaat weer uit naar de redactie en de sponsors die dit mogelijk gemaakt hebben. Vervolgens hebben we nog heerlijk gegeten en gekletst met dank aan een fantastische BBQ verzorgd door Het Koetshuis, de hoofdsponsor van het jubileum feest.

Activiteiten in de komende maanden

Nu de zomer school vakantie op zijn eind loopt, beginnen we activiteiten bij De Lekruiters weer. Zaterdag 26 augustus onze jaarlijkse BBQ. Deze wordt vooraf gegaan door een westerndemonstratie door Krista Sterrenburg om 16.00 uur; deze is openbaar. We zien u / je graag en geef u op voor de BBQ via Teus (voorzitter@delekruiters.nl)

Onze clubkampioenschappen worden dit jaar verreden op 23 september met springen, dressuur en Kur op Muziek. Op 24 september, wordt er een wedstrijd georganiseerd voor de menners die ook open is voor niet-leden.

Daarnaast doen we mee met Rabobank in Beweging op zaterdag 9 september De Najaarsrit in Garderen vindt plaats op 7 oktober. Op dinsdag 14 november wordt de halfjaarlijkse Algemene Leden Vergadering gehouden in De Ruif. Ten slotte sluiten we het jaar af in december met onze sinterklaas activiteit inclusief vaardigheidsproef voor de kinderen op zaterdag 2 december.

Informatie over de activiteiten wordt ook gedeeld via onze facebook-pagina naast de website.

Bestuursleden gezocht

Wij zijn dringend op zoek naar leden die het leuk vinden om te helpen in het bestuur.

Helaas heeft Marianne Kooijman besloten om na dit wedstrijdjaar te stoppen met haar activiteiten als wedstrijdsecretaris. Is er iemand die het leuk vindt om deze rol over te nemen? Het gaat om de activiteiten die te maken hebben met onze KNHS-wedstrijden, zoals het plannen van de wedstrijden bij de KNHS, uitnodigen van juryleden, maken van de startlijsten, het versturen van de uitslagen aan de KNHS en het leiden van het wedstrijdsecretariaat op de wedstrijddag zelf. Uiteraard wordt overal hulp bij geboden en hoef je niet alles alleen te doen. In totaal worden er 5 KNHS-wedstrijden verreden plus de clubkampioenschappen in september. Dit valt allemaal in de periode april t/m september.

Verder zijn we ook op zoek naar een algemeen bestuurslid. Draag je de vereniging een warm hart toe en wil je wat tijd vrij maken voor het organiseren van leuke activiteiten voor onze leden, meld je dan aan! 

Mocht je geïnteresseerd zijn in een van beide posities, maak dit dan kenbaar bij een van de bestuursleden.

Jubileumactiviteiten

We hebben in de afgelopen maanden verschillende jubileumactiviteiten gehad, zoals de oefenwedstrijd dressuur & caprilli rijden, de lezing van fysiotherapeute Nanda van Velzen en dierenarts Wim den Hartogh, de onderlinge menwedstrijd en recent het frontriemen maken. Alle activiteiten zijn goed ontvangen met een hoop leuke reacties van de deelnemers. Ook was het aanleiding om na te denken over vervolgactiviteiten, zoals bijvoorbeeld een EHBO-cursus voor paarden. Er is dus nog genoeg te organiseren!

Ook in April zijn er weer een hoop activiteiten geweest. 29 april de eerste KNHS en Bonfire wedstrijden van 2017. De opkomst was prima, het weer goed en de ruiters en de paarden deden zeer hun best. We hebben een paar stralende en tevreden gezichten gezien. 27 April - koningsdag was er het ringsteken in het dorp. De opkomst was weer groot en ondanks dat een paar ponies / paarden zeer onrustig waren en huiswaarts keerden was het een zeer geslaagde ochtend voor de rest. Velen hadden zich weer bijzonder verkleed en diverse prijzen werden in ontvangst genomen door leden van de Lekruiters. 7 mei vond de buitenrit in de Loonse en Drunense Duinen plaats. Een super lokatie direct aan het natuurgebied. 4 eigen paarden gingen met elkaar op pad, Irmgard met familie ging op pad met ponies en de kar - wat hadden de kinderen genoten. 7 leden gingen met de huurpaarden / ponies op pad en zij hadden veel plezier en genoten van de vele galopjes. Dan was er ook nog een groep wandelaars die na de ruiters uitgezwaaid te hebben ook volop genoten van de mooie omgeving. Aansluitend nog een gezellig samen zijn met een hapje en een drankje. Weer een mooie Lekruiter club dag!

Bar in de Ruif

Anja met Jennifer gaat de bar in De Ruif verzorgen. Wil je een keer komen helpen, neem dan met Anja contact op.

Klusdiensten zijn weer gestart - vrijdag 21 April

De eerste klusavond van het jaar vond afgelopen vrijdag plaats. Er is weer hard gewerkt om De Ruif weer helemaal te laten blinken, hout is gezaagd voor de houtkachel, het onkruid is weg, en de bak en longeerbak zijn aangeharkt. De kinderen hebben ook hard gewerkt en geleerd hoe je ramen moeten lappen. Met elkaar houden we het een mooie en schone manege. Ter info: Leden tot 14 jaar onder begeleiding van een volwassene. Wil je je dienst afkopen,dan kan dat. Neem daarvoor contact op met Teus Scheer.

De paasactiviteiten

De Bonfire groep is zo groot geworden dat we nu twee lesgroepen hebben. Op Goede Vrijdag hebben we met alle de bonfire-kinderen paaseieren gezocht; dit gebeurde tussen de twee bonfire lessen door. Sommige paaseieren werden zo gevonden echter voor de anderen moest goed gezocht worden. Overal op het terrein lagen de eieren en na een tijdje had iedereen zijn eierdoos helemaal gevuld. De tweede groep ging daarna tijdens de les nog oefenen voor de caprilli wedstrijd op zaterdag 15 april.

Zaterdag 15 april waren er oefendressuur wedstrijden om ervaring op te doen met het wedstrijd rijden. Erg leuk om weer nieuwe gezichten te zien en wat deed iedereen het goed! Er waren weer mooie bekers voor de winnaars.  Na de dressuurproeven gingen vijf ruiterkinderen nog 2x de caprilli proef rijden. Met ingespannen gezichten werd de dressuur proef gereden en de sprongen genomen - lastig maar wat hebben ze het allemaal goed gedaan. Het was een hele gezellig ochtend en middag. Het weer zat ook mee en met alle vrijwillgers zoals de organisatie, de bar, de jury, hebben we er weer een fijne dag van gemaakt. 

OPROEP JUBILEUMBLAD

Bij deze willen we vragen of je eventueel een stukje wilt schrijven voor het jubileumblad, danwel wil helpen met het maken van het blad of met het zoeken van adverteerders, danwel zelf wilt adverteren. Het bestuur hoort dan graag van je zodat we met elkaar weer een mooi clubblad in de hand hebben.

ACTIVITEITEN

Er staan veel activiteiten voor het tweede kwartaal gepland: buitenrit, lezingen, workshops alsook westrijden voor menners / dressuur / springen. kijjk gauw en schrijf je in.

WEDSTRIJDKALENDER

Zie de westrijden voor de dressuurwedstrijden zomer 2017 en op www.startlijsten.nl

BODYWARMERS TE KOOP

Te koop: nog enkele stuks leuke bodywarmers voorzien van het clublogo, voor €25,- per stuk.

Beschikbare maten zijn 152, 164, XS, M en XXL.

Graag een pb bij interesse naar iemand van het bestuur.

 RABOBANK CLUBKAS CAMPAGNE

Beging april was de Rabobank clubkas actie. We wachten nog op de uitslag.

_____________________________________________________________________________________

 

Afgelopen zaterdag 21 januari 2017 vond een zeer geslaagde ruiteravond plaats. We hadden een grote opkomst van meer dan honderd man. De jubilarissen zijn in het zonnetje gezet en we zijn trots en blij dat ze bij onze vereniging zijn. De toneelspelers hebben een mooie prestatie neergezet met het toneelstuk "wie is hier de dokter". Aansluitend vond de loterij plaats en er waar zeer veel prijzen te winnen. Ook zijn de jubilarissen van dit jaar in het zonnetje gezet te weten Gerard Harlaar, Wim de Jong en Willem v. weelden die allen 25 jaar lid van de vereniging zijn en Ria Nobel-Roest die al 50 jaar lid is van de vereniging. We willen de vele sponsoren bedanken voor hun donatie voor de loterij. Al met al was het een zeer gezellige avond, die tevens een aftrap was voor het 75ste jublieum jaar van De Lekruiters. Het was al met al een zeer geslaagde avond en een afsluiting van een 29 jaar traditie want dit was de laatste keer dat de ruiteravond in deze vorm is georganiseerd.

____________________________________________________________________________

De vereniging wil de sponsors en donateurs heel hartelijk bedankt voor hun steun in 2016. Het bestuur wil ook de (ere-) leden, vrijwilligers, de instructeurs, juryleden, toneelspelers, en de vele andere betrokkenen bedanken voor hun inzet, gezelligheid, en deelname aan activiteiten in 2016. Met elkaar hebben we er weer een mooi jaar van gemaakt. 

 Wij kijken ernaar uit om van 2017 - het lustrumjaar een bijzonder gezellig en mooi jaar van te maken.