garderen

 

Op zaterdag 5 oktober 2019 is het weer zover… ons jaarlijkse uitje naar Garderen staat op het programma!

Het programma is weer zoals jullie gewend zijn: om 9:30 uur staat de koffie klaar bij de Garderruiters, Speulderbosweg 28 te Garderen.

Na de koffie kunnen jullie gaan inspannen / opzadelen en vertrekken voor de ochtendrit. Zoals de afgelopen jaren zullen er geen groepen door het bestuur ingedeeld worden, maar kan een ieder voor zich kijken met wie hij/zij op pad wil. Graag hierbij rekening houden met de nieuwe leden, zodat deze ook gezellig mee kunnen!  

Rond de middag (tijd spreken we in Garderen definitief af) komen we weer bij elkaar bij de manege en zullen we lunchen. Daarna weer klaar maken voor de middagrit en aan het einde van de middag staat de koffie/thee/limonade en vervolgens het avondeten klaar.

De omgeving is naast paardrijden ook zeer geschikt om te gaan wandelen, fietsen of naar het klimbos in de buurt te gaan zodat je er een gezellige vrienden / familiedag van kunt maken.

De kosten voor deze dag bedragen € 15,-. Voor volwassne vanaf 14 jaar zonder paard zijn de kosten €10 en voo kinderen onde 14 jaar €7,50 . Het maakt niet uit of je met je paard of pony meekomt dat je gezellig als supporter meegaat, of om te wandelen, fietsen of…… Wij zorgen voor alle eten en drinken gedurende de dag, dus zowel de lunch als ook het avondeten. Mocht je dieetwensen hebben dan moet je dat uiteraard even doorgeven. 

Voer/hooi e.d. voor je paard of pony moet je zelf verzorgen, evenals vervoer. Mocht je graag mee willen, maar zelf je vervoer niet geregeld krijgen (voor jezelf en/of je paard of pony), neem dan ook contact met ons op, misschien kunnen we iets voor je regelen, bijvoorbeeld bij iemand anders in de auto of de (2-paards) trailer!

Opgeven kan bij Teus: voorzitter@delekruiters.nl / 06-10217307.

Inschrijving is pas definitief na overmaken van de bijdrage (uiterlijk 30 september) op rekening van de vereniging PSV De Lekruiters: NL61 RABO 033 5704 123 onder vermelding van “Garderen 2019 + Naam”.

We hopen op een mooie dag, met veel gezelligheid en lekkere buitenritten op de schitterende Veluwse heide en in het bos! Tot 5 oktober.

 

« Terug naar het overzicht